10,525 GHz mikrobølgesensormodul

10,525 GHz mikrobølgesensormodul er et X-bånd, bi-statisk Doppler-transceivermodul. Det er indbygget resonatoroscillator (CRO).

10,525 GHz mikrobølgesensormodul vedtager flad flyantenne, der er egnet til vægmontering. Det kan forbedre dets forreste signalmodtagelsesevne og reducere sit flankeblindeområde. Dens ydeevne er bedre end sensorerne på markedet.

10.525GHz mikrobølgesensormodul er ideel til belægningssensor i automatiske lysafbrydere.Det kan også bruges til loftmonterede indtrængningsdetektorer.


10,525 GHz mikrobølgesensormodul fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet 10,525 GHz mikrobølgesensormodul i Kina. Vi leverer ældre 10,525 GHz mikrobølgesensormodul til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.