24 GHz mikrobølgesensormodul

24 GHz mikrobølgesensormodul er et K-bånd Bi-statisk Doppler-transceivermodul. Det er indbygget resonatoroscillator (CRO).

24 GHz mikrobølgesensormodul vedtager flad flyantenne, der er egnet til vægmontering. Det kan forbedre dets forreste signalmodtagelsesevne og reducere sit flankeblindeområde. Dens ydeevne er bedre end sensorerne på markedet.

24 GHz mikrobølgesensormodul er ideel til nærværssensor i automatiske lysafbrydere. Det kan også bruges til loftmonterede indtrængningsdetektorer.

24 GHz mikrobølgesensormodul fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet 24 GHz mikrobølgesensormodul i Kina. Vi leverer ældre 24 GHz mikrobølgesensormodul til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.