5.8GHz mikrobølgesensormodul

5.8GHz mikrobølgesensormodul er et C-bånd, bi-statisk, Doppler-transceivermodul. Det er indbygget resonatoroscillator (CRO).

5.8GHz mikrobølgesensormodul bruger det indbyggede forstærkerkredsløb og sender direkte forstærkningssignal, gemmer eksternt forstærkerkredsløb, gør signalbehandling enklere og gør det lettere at oprette forbindelse til controlleren.

5.8 GHz mikrobølgesensormodul er ideelt egnet til belægningssensor i automatiske lysafbrydere. Det kan også bruges til loftmonterede indtrængningsdetektorer.5.8GHz mikrobølgesensormodul fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet 5.8GHz mikrobølgesensormodul i Kina. Vi leverer ældre 5.8GHz mikrobølgesensormodul til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.