5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor

5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor

PDLUX PD-MVGS
5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor anvendes i vid udstrækning i gangen, vaskerummet, elevatoren, husstanden eller andre offentlige områder for sikkerhedsbeskyttelse eller energibesparelse. 5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor gælder for flere tekniske patenter og er det perfekte valg til din intelligente livsstil.

Produktdetaljer

PD-MVGS instruktion til mikrobølgesensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Resumé

5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgeovnssensor er en hi-præcision digital mikrobølgesensor, hvis detektionsområde er 360 ° og arbejdsfrekvensen er 5,8GHz. Det er baseret på Doppler-princippet, der integrerer udsendelse og modtagelse. Den vedtager MCU (Micro Control Unit), der i høj grad øger dens præcision og mindsker dens fejlrate. Det er sart i udseende og kompakt i strukturen. Den kan tilsluttes uafhængigt af lasten eller let installeres inde i belysningen med lampeskærm af glas eller plast. 5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor anvendes i vid udstrækning i gangen, vaskerummet, elevatoren, husstanden eller andre offentlige områder for sikkerhedsbeskyttelse eller energibesparelse. 5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor gælder for flere tekniske patenter og er det perfekte valg til din intelligente livsstil.


Specifikationer for 5,8 GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

Sensoroplysninger

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Ansøgninger

Mikrobølgeovn kan trænge igennem glasset, plastik og træ, så mikrobølgesensoren kan installeres inde i den ikke-metalskærm. For eksempel kan applikationen i LED-belysning, kun hvis der oprettes forbindelse som vist nedenfor, ændre de almindelige LED-lys til automatisk sensing.
5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Indstillingsmåde en: DIP-switch

Som vist nedenfor, ved S1, S2 for at indstille detektionsområdet, S3, S4, S5 forsinkelsestiden, S6, S7, S8 lysstyringsværdien. Det kan tage tid at justere værdier, før de tilfredsstiller dit behov.
5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

(1) Indstilling af detektionsområde (følsomhed)

Detektionsområde er det udtryk, der bruges til at beskrive diameteren på den grove cirkelstøbning på jorden, når den installeres i højden på 2,5 m. For at indstille kontakten til ON er â € œ1â €, til OFF er â € œ0â €. Læs gennem højre vist den tilsvarende tabel over afbryderpositionen til detekteringsområdet.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor
Bemærk: Når du bruger 5,8 GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor, skal du justere følsomheden (detektionsområde) til en passende værdi, men det maksimale for at undgå den unormale reaktion forårsaget af let detektering af forkert bevægelse af de blæse blade og gardiner, små dyr eller interferens fra elnet og elektrisk udstyr. Alt det ovennævnte vil føre til fejlreaktionen. Når produktet ikke fungerer normalt, skal du prøve at sænke følsomheden korrekt og derefter teste det.
Menneskelig bevægelse vil forårsage sensorinduktion, så når du er under funktionstesten, skal du forlade induktionsområdet og ikke bevæge dig for at forhindre sensoren i at arbejde kontinuerligt.
Venlig påmindelse: Når du installerer to eller flere mikrobølger sammen, skal du holde 4 meter fra hinanden, ellers vil interferensen mellem dem føre til fejlreaktion.


(2) Tidsindstilling

Det kan defineres fra 12 sekunder til 11 minutter. Enhver bevægelse, der registreres inden dette tidsrum, starter timeren igen. Det anbefales at vælge den korteste tid til justering af detekteringsområdet og til udførelse af gangtesten. For at indstille kontakten til ON er â € œ1â €, til OFF er â € œ0â €. Læs gennem højre vist den tilsvarende tabel over switchpositionen til forsinkelsestiden.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor
Det er primært til justering af forsinkelsestiden fra det øjeblik signalet detekteres og lyser automatisk til lyset slukker automatisk. Du kan definere forsinkelsestiden til dit praktiske behov. Men det er bedre at sænke forsinkelsestiden af ​​hensyn til energibesparelse, da mikrobølgesensoren har funktionen til kontinuerlig registrering, det vil sige, at enhver bevægelse, der detekteres, før forsinkelsestiden forløber, genstarter timeren, og lyset holder kun, hvis der er mennesker i detektionsområdet.


(3) Lysstyringsindstilling

Det kan defineres i området 10 ~ 2000 LUX. For at indstille kontakten til ON er â € œ1â €, til OFF er â € œ0â €.
Læs gennem den viste højre side den tilsvarende tabel over afbryderpositionen til lysstyringsværdien.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

1ã € At blive installeret på det gyngende objekt vil føre til fejlreaktion.
2ã € Rystetæppet blæst af vind vil føre til fejlreaktion. Vælg det passende sted at installere.
3ã € At blive installeret, hvor trafikken er optaget, vil føre til fejlreaktion.
4ã € Gnister produceret af noget udstyr i nærheden vil føre til fejlreaktion.


Fejl og løsningen

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

â - Bekræft venligst med præfessionel installation.
â— Af sikkerhedshensyn skal du afbryde strømmen inden installation og fjernelse.
â— Eventuelle tab forårsaget af forkert betjening påtager sig ikke producenten noget ansvar.

Vi er forpligtet til at fremme produktkvaliteten og pålideligheden, men alle elektroniske komponenter har visse sandsynligheder for at blive ineffektive, hvilket vil forårsage nogle problemer. Ved design har vi været opmærksomme på overflødige designs og vedtaget sikkerhedskvote for at undgå problemer.
Denne instruktion, uden vores tilladelse, bør ikke kopieres til andre formål.

Hot Tags: 5.8GHz Radar Doppler-mikrobølgesensor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

Relaterede produkter