Virksomhedsinformatisering Konstruktion

Pdlux bruger PROTEL-, UG-, PRO / E CAD-software til produktdesign, ERP-informationsstyringssoftwaresystem i produktionsstyring og AIA-software Customer Management System i international handel med lejlighedsstyring. Omkring 70% produktioner vedtager selvudviklet integreret software som kontrolemne såsom sikkerhedssystemkonsol, solmikrobølgesensor og solsensor. Det bruger også internationalt avanceret SMI, fuldautomatisk online testkort i den teknologiske produktdel. Med dets intranet, der består af 108 computere, er det ikke kun til ressourcedeling, men også til hurtig reaktion på datoen for levering, produktion, salg, kvalitet, styring. Den optiske fiber kan tilsluttes på Internettet med fire salgssider på internettet.


Introduktion til virksomhedens forskningskapacitet

For nylig tilhører mere end 80% af de produkter, vi producerer, højteknologiske produkter. Vores firma har otteoghalvtreds patenter, hvoraf 41 blev for nylig anvendt i 2009. Blandt alle disse strålende opfindelser vandt solfølerlampen originalt design sølvmedalje i den fjerde Ningbo opfindelse og innovationskonkurrence. Virksomheden blev tildelt den første nationale høje og nye teknologiske virksomhed, kommunalt ingeniør- og teknologicenter, provinsielt patentdemonstrationspilotvirksomhed og de mest potentielle virksomheder inden for kraftteknik. Og nu har virksomheden tendens til at undersøge de miljømæssige energibesparende produkter. I året 2010 lægger vores firma vægt på højpræcisions digital bredspændingsmikrobølgsdetekteringssensor, superdistans digital infrarød sensorafbryder, meget lavt strømforbrug to-leders system, der er inaktivt infrarød sensor, mikroprocessorkontrol opdaterer automatisk branddetekteringssystem, fuldt digitalisering af styring af energibesparende hjemmesikkerhedssystem, fuld digital intelligent styret sola induktion af energibesparende lamper med de estimerede forskningsomkostninger på 5000.000.


Virksomhedens produktivitet

Ningbo Pdlux Electronic Technogy Co., Ltd er specialiseret i produktion af sensorelektronik, induktion af elektronisk teknologi applikationsforskning, tekniske løsninger og tjenester. Beliggende ved videnskabs- og teknologiparken Ninghai Zhejiang Kina, dækker det et område på 13680㎡, med et bygningsareal på 16.800㎡. Indtil nu kan det opnå 1000.000 sæt PIR-sensorafbrydere, mikrobølgeovnensor-afbrydere, sensorbelysning, trådløs fjernbetjening, induktion af dørklokke, røgalarm, multifunktionelt trådløst alarmsystem til hjemmet osv. For at tilfredsstille kundernes efterspørgsel med forskellige klasser, karriere og niveauer.


Internationalt førende automatisk udstyr

Vi introducerer avanceret produktionsudstyr til håndværk og testinstrumenter. Nu har vi automatiske SMT-produktionslinjer, automatiske rørledninger, der producerer linjer. Og derudover er der skimmelbehandlingsanordning, plastindsprøjtningsmaskiner, fuldautomatisk mounter, IKT automatisk online testinstrument, lasermarkeringsmaskine, standard røgtestkasse, selvfremstillet PIR-følsomhedstestrum med lysjusterbart. Vi accepterer OEMã € og ODM ordrer fra vores kunder.