Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor

Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor

PDLUX PD-MV1017B
Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor er en hi-præcision digital mikrobølgesensor, hvis detektionsområde er 360 ° og arbejdsfrekvens er 5,8 GHz. Det er baseret på Doppler-princippet, der integrerer udsendelse og modtagelse. Den vedtager MCU (Micro Control Unit), der i høj grad øger dens præcision og mindsker dens fejlrate. Hvis det er sart i udseende og kompakt i strukturen.

Produktdetaljer

PD-MV1017B Instruktion til mikrobølgesensorResumé

Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor er en hi-præcision digital mikrobølgesensor, hvis detektionsområde er 360 ° og arbejdsfrekvens er 5,8 GHz. Det er baseret på Doppler-princippet, der integrerer udsendelse og modtagelse. Den vedtager MCU (Micro Control Unit), der i høj grad øger dens præcision og mindsker dens fejlrate. Hvis det er sart i udseende og kompakt i strukturen. Den kan tilsluttes uafhængigt af lasten eller let installeres inde i belysningen med lampeskærm af glas eller plast. Det anvendes bredt i gangen, vaskerummet, elevatoren, husstanden eller andre offentlige områder for sikkerhedsbeskyttelse eller energibesparelse. Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor gælder for flere tekniske patenter og er det perfekte valg til din intelligente livsstil.EN 61058-1: 2002 + A2: 2008

EN 50317: 2002

EN 301489-1 V1.8.1 (2008-04)

EN 301489-3 V1.4.1 (2002-08)

EN 300440-1 V1.5.1 (2009-03)

EN 300440-2 V1.3.1 (2009-03)Funktioner

1. Ikke-strålingsskade: dens transmittereffekt er lavere end 0,3 mW, hvilket ikke skader menneskekroppen.

2. Pålidelig og stabil ydelse: den anvender RC-filtrering og digital filtrering i digital behandling. Den bruger også den digitale nul-trigger-teknologi, det vil sige, at ved nulpunkt vil den blive automatisk tilsluttet eller automatisk afbrudt. Det bruger Tyco-effektrelæet til at styre output, hvilket sikrer dets pålidelige ydeevne. Den vedtager strømstyringschip for at garantere dens stabile ydeevne i 100-240V / AC.

3. Fjernindstilling: den er designet med fjernfunktionen, det vil sige, du kan forudindstille dens funktion med potentiometer eller fjernbetjening til dit praktiske behov. Du kan nemt indstille og vælge funktionen inden for 12 meter.


specifikationer

Strømkilde: 100-240V / AC

Effektfrekvens: 50 / 60Hz

Transmissionseffekt: <0,3 mW

Nominel belastning:

2400W / 10A, Max, wolfram (cos (p = 1) (220-240V / AC) 600W / 5A, Max, fluorescerende (cos (p = 0,5) (220-240V / AC)

1200W / 10A, maks. Wolfram (cos (p = 1) (100-130V / AC)

300W / 5A, MaxJfluorescerende (cos (p = 0,5) (100-130V / AC) Arbejdstemperatur: -15 ° C- + 70 ° C

Beskyttelsesniveau: IP20, klasse II

Installation sidde: indendørs, loftmontering

HF-system: 5,8 GHz CW elektrisk bølge, ISM-bånd Detektionsvinkel: 360 ° (Loftinstallation), 180 ° (Væginstallation)

Registreringsområde:

1-11m (radius.) (Justerbar), (Loftinstallation) 25m Maks. (justerbar), (Væginstallation) Tidsindstilling: 8sec-12min, (justerbar) Lysstyring: 10-1000LUX, (justerbar)

Strømforbrug: ca. 0,5 W.Sensoroplysninger


Ansøgninger

Mikrobølgeovn kan trænge igennem glasset, plastik og træ, således at mikrobølgesensoren kan installeres inde i skyggen af ​​en vis tykkelse af glas, plast eller træ. For eksempel kan applikationen i belysning, kun hvis der oprettes forbindelse som vist nedenfor, du ændre de almindelige belysninger til autofølende lys.


Forbindelsestilstand en:
Forbind N, L med strøm; Tilslut N, L 'med belastning.
Forbind belastningen til L ', belastningen fungerer, når signalet sendes
Forbindelsestilstand to:
Forbind N, L med strøm; Tilslut N, L "med belastning.
Tilslut belastningen til L ", belastningen fungerer, når signalet registreres, stopper belastningen med at virke.
Ovenstående anvendelse inde i belysningen er en af ​​flere praktiske anvendelser. Du kan også installere en eller flere inde i loftet eller gulvet for at kontrollere hele passagen.
Venlig påmindelse: Når du installerer to eller flere mikrobølger sammen, skal du holde 4 meter fra hinanden, ellers vil interferensen mellem dem føre til fejlreaktion.


Indstillingsmåde en: potentiometer
Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor kan tage tid at justere værdier, før de tilfredsstiller dit behov.


(1) Registreringsområdeindstilling (følsomhed)


Detektionsområde er det udtryk, der bruges til at tilskrive radierne af den grove cirkelstøbning på jorden, når den installeres i en højde af 2,5 m. At dreje drejeknappen helt mod uret er minimumsområdet, helt med uret er det maksimale.


Bemærk: Ovenstående detektionsområde opnås i tilfælde af en person, der er mellem 1,6m ~ 1,7m høj med midterfigur og bevæger sig med en hastighed på 1,0 ^ 1,5m / sek. hvis personens statur, figur og bevægelige hastighed ændres, ændres detektionsområdet også.


Bemærk: Når du bruger loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor, skal du justere følsomheden (detektionsområde) til en passende værdi, men det maksimale for at undgå den unormale reaktion forårsaget af let detektering af forkert bevægelse af de blæse blade og gardiner, små dyr eller forstyrrelser fra elnet og elektrisk udstyr. Alt det ovennævnte vil føre til fejlreaktionen. Når produktet ikke fungerer normalt, skal du prøve at sænke følsomheden korrekt og derefter teste den. Menneskelig bevægelse vil forårsage sensorinduktion, så når du under funktionstesten, bedes du forlade induktionsområdet og ikke bevæge dig for at forhindre sensoren kontinuerligt arbejde.


Venlig påmindelse: Når du installerer to eller flere mikrobølger sammen, skal du holde 4 meter fra hinanden, ellers vil interferensen mellem dem føre til fejlreaktion.


(2) Tidsindstilling


Det kan defineres fra 8 sekunder (drej helt mod uret) til 12 minutter (drej helt med uret). Enhver bevægelse, der detekteres inden dette tidsrum, starter timeren igen. Det anbefales at vælge den korteste tid til justering af detekteringsområdet og til udførelse af gangtesten.


BEMÆRK: Når lyset er slukket automatisk, vil det tage 1 sekund, før sensoren er klar til at registrere en anden bevægelse, dvs. kun detekteret signal 1 sekund senere kan lyset tændes automatisk.


Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor er primært til justering af forsinkelsestiden fra det øjeblik signalet detekteres og lyser automatisk til lyset slukker automatisk. Du kan definere forsinkelsestiden til dit praktiske behov. Men du må hellere sænke forsinkelsestiden af ​​hensyn til energibesparelse, da mikrobølgesensoren har funktionen til kontinuerlig registrering, det vil sige, at enhver bevægelse, der detekteres, før forsinkelsestiden forløber, genstarter timeren, og lyset fortsætter kun hvis der er mennesker i detektionsområdet.


Indstilling af lysstyring


Det kan defineres i intervallet 10-1000 LUX. For at dreje knappen helt mod uret er cirka 10 lux, helt med uret er cirka 1000 lux. Når du justerer detektionszonen og udfører gangtesten i dagslys, skal du dreje knappen helt med uret.


Bemærk ikke at justere de tre funktionelle drejeknapper til overskydende. Det skyldes, at de tre funktionelle drejeknapper blev tilsluttet komponenterne direkte, der er en lille prop i hver af de tre komponenter, når du justerer knapperne fra start til slut, vil den for store drejning beskadige proppen og føre til 360 ° non-stop drej rundt. Justeringsområdet er 270 °, vær opmærksom på dette.


Indstillingsmåde to: Fjernbetjening
ON: tryk på ON, den tilsluttede belastning fortsætter med at arbejde i 6 timer og skifter derefter automatisk til AUTO-tilstand.
FRA: tryk på FRA, den tilsluttede belastning vil være slukket i 6 timer og derefter automatisk skifte til AUTO-tilstand.
AUTO: tryk på AUTO, sensoren skifter til automatisk detekteringstilstand, det vil sige, når signalet detekteres, og den omgivende lysintensitet er lavere end den forudindstillede værdi, fungerer belastningen.


Venlig påmindelse: der er to manerer til at definere dens funktion, og den sidste definition vil være effektiv og stadig være gyldig, selvom sensoren genstarter.


1ã € At blive installeret på det gyngende objekt vil føre til fejlreaktion.
2ã € Rystetæppet blæst af vind vil føre til fejlreaktion. Vælg det passende sted at installere.
3ã € At blive installeret, hvor trafikken er optaget, vil føre til fejlreaktion.
4ã € Gnister produceret af noget udstyr i nærheden vil føre til fejlreaktion.


Fejl og løsningen

Fejl Fejlårsag Opløsning
Belastningen fungerer ikke. Lysbelysning er indstillet forkert, Juster indstillingen af ​​lasten.
Lasten er brudt. Skift belastning.
Strømmen er slukket. Tænd for strømmen.
Belastningen fungerer hele tiden. Der er et kontinuerligt signal i detekteringsområdet. Kontroller indstillingerne for detektionsområdet.
Belastningen fungerer, når der ikke registreres noget bevægelsessignal. Lampen er ikke installeret godt, så sensoren ikke registrerer pålidelige signaler. Juster installationsstedet igen.
Bevægelsessignal detekteres af sensoren (bevægelse bag væggen, bevægelse af små genstande osv.) Kontroller indstillingerne for detektionsområdet.
Belastningen fungerer ikke, når der registreres bevægelsessignal. Bevægelseshastigheden er for hurtig, eller det definerede detektionsområde er for lille. Kontroller indstillingerne for detektionsområdet.

â - Bekræft venligst med præfessionel installation.

â— Af sikkerhedshensyn skal du afbryde strømmen inden installation og fjernelse.

â— Eventuelle tab forårsaget af forkert betjening påtager sig ikke producenten noget ansvar.


Vi er forpligtet til at fremme produktkvaliteten og pålideligheden, men alle elektroniske komponenter har visse sandsynligheder for at blive ineffektive, hvilket vil forårsage nogle problemer. Ved design har vi været opmærksomme på overflødige designs og vedtaget sikkerhedskvote for at undgå problemer.

Denne instruktion, uden vores tilladelse, bør ikke kopieres til andre formål.

Hot Tags: Loft 360 ° detektion af mikrobølgesensor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

antisemitisme produkter