Brændbar gasalarm

Brændbar gasalarm er en slags punktdetekteringsudstyr installeret i det eksplosive farlige miljø. Den konverterer koncentrationen af ​​den brændbare gas til et elektrisk signal og overfører det til overvågningsudstyret i sikkerhedsområdet for at opnå formålet med at overvåge koncentrationen af ​​den brændbare gas på stedet. gasdetektorer skal overholde de tilsvarende standarder og krav.

Brændbar gasalarm er velegnet til LPG-alarm:
Alarmer skal installeres i områder, hvor brugt apparater og gaslækager sandsynligvis forekommer. I et hjem kan disse rum være køkkenet, fordi der er en gaskomfur eller andet gasudstyr, eller de kan bruges på et kontor, Oplag og andre gnaverbeskyttede områder.
Alarmer skal installeres så lavt som muligt (normalt 0,1 m over jorden), og hvor luftmiljøet ikke er blokeret af møbler eller indendørs møbler.

Brændbar gasalarm velegnet til naturgas- og naturgasalarm:
Gasplacering skal installeres. Alarm er sandsynligvis lækage. Disse områder kan være køkkenet, fordi de har en gaskomfur eller andre gasapparater.
Alarmer skal installeres over loftets niveau nær muligheden for luftlækage (generelt 0,3) et par meter fra loftet), og luftstrømmen er ikke glat, steder blokeres af møbler eller indendørs møbler.

Brændbar gasalarm fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet Brændbar gasalarm i Kina. Vi leverer ældre Brændbar gasalarm til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.