Mikrobølgeovninduktor med høj effekt

Mikrobølgeovninduktor med høj effekt

PDLUX PD-MV1009
Når du bruger højeffektiv mikrobølgeovn, skal du justere følsomheden til en passende position, du har brug for. Juster ikke følsomheden til maksimum, for at undgå, at produktet ikke fungerer normalt forårsaget af forkert bevægelse. Fordi følsomheden er for høj, kan du let registrere forkert bevægelse ved vind, der blæser blade & gardiner, små dyr og forkert bevægelse ved interferens fra elnet og elektrisk udstyr. Alle dem, der fører produktet fungerer ikke normalt!

Produktdetaljer

Mikrobølgesensor PD-MV1009 instruktionSPECIFIKATIONER for mikrobølgeovn med høj effekt

Strømkilde: 100-240V / AC
Effektfrekvens: 50 / 60Hz
Nominel belastning: 1200W maks. Wolfram (cos (p = 1)
300W maks., Fluorescerende (cos (p = 0,5)
HF-system: 5,8 GHz CW-radar, ISM-bånd
Transmissionseffekt: <0,2 mW
Registreringsområde: 2-10m (radius.) (Justerbar)
Tidsindstilling: 8sec-12min (justerbar)
Registreringsvinkel: 360 ° (loftinstallation)
180 ° (væginstallation)
Lysstyring: 10-1000Lux (justerbar)
Installationsside: Loftmontering / Vægmontering
Standbyeffekt: Ca. 0,9 W.


SENSORINFORMATION


FUNGERE

AUTO = â € œAUTOâ-tilstand, gør det muligt for sensoren at registrere
ON = Altid slået til, cirka seks timer senere, skift til ”AUTO” -tilstand
FRA = Altid slået fra, ca. seks timer senere skal du skifte til ”AUTO” -tilstand


â ‘LUX: Når luminansen er mindre end 10 LUX, skal lyset tændes til brug om natten. Når luminansen er mindre end 50 LUX, skal lyset tændes til brug, når den omgivende luminans ikke er nok. Når luminansen er mere end 1000 LUX, skal lyset tændes til brug, når det er om dagen.


â‘¡ TID: Juster tidsforsinkelse for belastningsarbejde. Tidsforsinkelsen er ca. 8 sek., når du drejer ind til 8. Tidsforsinkelsen er ca.


â ‘¢ SENS: Registreringsafstand: to meter; det er en omtrentlig værdi, der ændres i henhold til detektionsobjektets størrelse. Registreringsafstand: seks meter; det er en omtrentlig værdi, der ændres i henhold til detekteringsobjektets størrelse. Registreringsafstand: maksimum; det er en omtrentlig værdi, der ændres i henhold til detekteringsobjektets størrelse.Når ovenstående knap indtastes, blinker indikatorlampen to gange.


SPECIAL FUNGERE

Fjernbetjeningen har rundlejusteringsfunktion.

1.Justering af LUX-værdi, tryk på 50 LUX-knappen, sensoren blinker to gange, tryk igen, og den blinker igen to gange. Tryk på tredje gang; det indikerer, at enheden skifter til rundlejusteringstilstand, så "10LUXâ € bruges som NED-tast, ^^ 50LUX ^, median-tasten, â € œ> 1000" UP-tasten. Der er syv gear nedenfor, tryk på knappen "10LUXâ €" blinker indikatoren en gang (slukker en gang), når indikatoren når minimumsværdien, blinker ikke indikatoren og forbliver tændt hele tiden. Hvis du ikke indstiller enheden i dette øjeblik, går den ind i detektionstilstanden tre sekunder senere (indstil den gyldige tid ti sekunder efter sidste gang); Dette anvendes også til knapperne "> 1000â € og" 10LUXâ €. Hvis du ikke er tilfreds med den indstillede værdi eller af andre grunde, kan du trykke på "50LUX" for at vende tilbage til medianværdien, efter at indikatoren blinker tre gange, kan du nulstille den; rundlejusteringsfunktionen kan trækkes automatisk, den indstillede tid er ti sekunder efter sidste gang du indtaster knappen


2.Justering af tidsindstilling, det samme som justeringen ovenfor, forskellen er, at ved at trykke på "5MIN" -knappen kommer tidsindstillingen, "8S" bruges som NED-tast, "5M" som median-tasten , "12Mâ € som Op-tast. Når justeringen af ​​tidsrunden bruges, er minimumstiden otte sekunder, den maksimale tid er 12 minutter, et gear svarer til 30 sekunder.


3.Distancejustering, som den måde, der er anført 1, skal du trykke på "6M" der, når du indtaster afstandsjusteringstilstanden, "2M" -knappen bruges til NED-tasten, "6M" som tilbagevenden til medianværdiknappen, “MAX”, der bruges som UP-tast, er minimumsværdien to meter (omtrentlig værdi).


SENSORENS BETJENINGSPRINCIP

Når sensoren er tændt, vil indikatoren holde på i fem sekunder (perioden kan ændre sig) og gå ind i detektionstilstanden 10 sekunder senere, kan du indstille dens følsomhed, forsinkelsestid, luminans via de tre knapper på sensoren. Indikatoren vil flimre (uanset om den er tændt eller ej), låsetiden er fire sekunder, efter at sensoren er tændt. I løbet af denne periode, uanset hvad du betjener sensoren, aktiveres den ikke, men indikatoren blinker alt efter detektering.


Når fjernbetjeningen er input ”TIL” eller ”OFF” sensoren skifter altid til / fra-tilstand, signal til tænd / sluk for udgang, indikatoren tændes i et sekund hvert fjerde sekund. Den trækker denne tilstand ikke tilbage før seks timer senere.


Fjernbetjeningen og den lokale indstillingsprioritet er underlagt den sidste indstilling. Hvis den sidste indstilling er fjernbetjening, er alle indstillinger underlagt fjernbetjeningens indstilling. Ellers er alle indstillinger i overensstemmelse med lokal indstilling.Indstilling af detekteringsområde (følsomhed)
Registreringsområde er det udtryk, der bruges til at beskrive radierne i den mere eller mindre cirkulære detektionszone, der produceres på jorden efter montering af sensorlyset i en højde på 2,5 m, drej rækkevidden helt mod uret for at vælge minimum rækkevidde (ca. 2 m radier) og helt med uret for at vælge maksimal rækkevidde (ca. 10 m radier).


BEMÆRK:den ovennævnte detektionsafstand opnås i tilfælde af en person, der er mellem 1,6m ~ 1,7m høj med midterfigur og bevæger sig med en hastighed på 1,0ã € œ1,5m / sek. hvis personens statur, figur og bevægelige hastighed ændres, ændres detektionsafstanden også.


Tidsindstilling
Lyset kan indstilles til at forblive TIL i en hvilken som helst periode mellem ca. 8 sek (drej helt mod uret) og maksimalt 12 minutter (drej helt med uret). Enhver bevægelse, der registreres inden dette tidsrum, starter timeren igen. Det anbefales at vælge den korteste tid til justering af detektionszonen og til udførelse af gangtesten.


BEMÆRK:efter at lyset er slukket, tager det ca. 1 sek. Før det er i stand til at begynde at detektere bevægelse igen. Lyset tændes kun som reaktion på bevægelse, når denne periode er gået.


Indstilling af lysstyring

Den valgte lysresponsgrænse kan være uendeligt fra ca. 10-1000lux. Drej den helt mod uret for at vælge skumring til daggry ved ca. 10 lux. Drej det helt med uret for at vælge dagslysdrift ved ca. WOOlux. Knappen skal drejes helt med uret, når detekteringszonen justeres og gangtesten udføres i dagslys.


Bemærk:bedes du ikke justere de tre funktionelle knapper til overskydende. Det skyldes, at de tre funktionelle knapper blev forbundet direkte til komponenterne, der er en lille prop i hver af de tre komponenter, når du justerer knapperne fra start til slut, vil den for store drejning beskadige proppen og føre til 360 ° non-stop drej rundt. Justeringsområdet er 270 °, vær opmærksom på dette.OBS! Når du bruger mikrobølgeovn med høj effekt, skal du justere følsomheden til en passende position, du har brug for. Du må ikke justere følsomheden til maksimum for at undgå, at produktet ikke fungerer normalt forårsaget af forkert bevægelse. Fordi følsomheden er for høj detektere den forkerte bevægelse ved at blæse blade og gardiner, små dyr og forkert bevægelse ved forstyrrelser fra elnet og elektrisk udstyr. Alle dem, der fører produktet fungerer ikke normalt!

Når mikrobølgeovn med høj effekt ikke fungerer normalt, skal du prøve at sænke følsomheden korrekt og derefter teste den.


INSTALLATIONSINSTRUKTION
(1) Sluk for strømmen, inden du installerer.
(2) Tag bundstativet af.
(3) Bundstativet er fastgjort til den valgte position med oppustet skrue.
(4) Tilslut strømmen og belastningen til sensortilslutningskabelsøjlen i henhold til forbindelsesledningsdiagram.
(5) Sensoren retter sig mod låsen på bundstativet og skubber.


Væginstallation
(Installationsmetoden svarer til loftinstallation)


TIL LEVELSER

Control Switching Devices, der er installeret i de ikke-metalliske objekter.
Kan bruges meget i hjemmet \ marked \ kontorbygning \ fabrik \ hotel \ institution osv.
Dette produkt kan installeres i højden op til 12M, hvilket er egnet til at blive installeret i det store lager.


Ningbo Pdlux Electronic Technology CO., Ltd.
Tilføj: 17F, Commerce Building of NingBo,
No 588, South Tiantong Rode, Yinzhou District, Ningbo, Kina
Tlf: 86-574-83008608 (20 linjer) Fax: 86-574-83008609
E-mail: pdlux@pdlux.com Web: www.pdlux.com

Hot Tags: Mikrobølgeovninduktor med høj effekt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

Relaterede produkter