Infrarød induktionslampe

Infrarød induktionslampe er den effektive kombination af infrarød sensor og lamper, de almindelige lamper og lanterne til automatiske følelamper og lanterne.

Infrarød induktionslampe er sikkerhed og energibesparelse, så længe personen i induktionsområdet, kan kontakten fortsætte med at være tilsluttet, når personen er tilbage, vil det forsinke nedlukningen, funktionen er ret humaniseret.

Infrarød induktionslampe er forskellig fra lydstyrede eller andre sensorer, infrarøde sensorer har ikke brug for lyd for at undgå problemet med lydstyret støj. Desuden, fordi det er en switch, der inducerer menneskelig varme, undgår det tab af ugyldig strømforsyning. Og sonden på den infrarøde sensorlampe selv udsender ikke nogen form for stråling, der er intet strålingsproblem.

Infrarød induktionslampe fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet Infrarød induktionslampe i Kina. Vi leverer ældre Infrarød induktionslampe til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.