Infrarød sensor

Infrarød sensor bruger normalt pyroelektriske komponenter, som mister opladningsbalancen, når temperaturen på infrarød stråling fra menneskekroppen ændres og frigiver opladningen udad. Det efterfølgende kredsløb kan generere alarmsignaler efter detektion og behandling. Det menneskelige legeme har en konstant temperatur, normalt ved 37 grader, så det udsender en specifik bølgelængde på ca. infrarød stråle og arbejde. Den infrarøde stråle, der udsendes af den menneskelige krop omkring 10UM, forbedres af Ferrier-filteret og koncentreres derefter på den infrarøde induktionskilde.

Infrarød sensor udsender ikke nogen form for stråling, enhedens strømforbrug er meget lille, god skjulning.

Infrarød sensor anvendes bredt på felter såsom elektronisk tyverialarm, menneskelig detektion. De vinder stor popularitet blandt kunder og specialister for deres lave pris og stabile tekniske ydeevne.


Infrarød sensor fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet Infrarød sensor i Kina. Vi leverer ældre Infrarød sensor til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.