LED væg infrarød sensor lampe

LED væg infrarød sensor lampe

PDLUX PD-PIR2019
LED-infrarød væglampe er et LED-tvillingelys med digital infrarød bevægelsessensor og drevet af litiumbatteri. Den er stabil, let at installere, med høj lumen og lang levetid.

Produktdetaljer

Infrarød bevægelsessensorlampe PD-PIR2019 instruktion
PRODUKT INFORMATION

LED som en mordern lyskilde er blevet udviklingstendensen i belysningsindustrien med egenskaberne høj effektivitet, lang levetid og relativt lavt energiforbrug. Hvordan man bruger det med rimelighed, og effektivitet er det vigtigste i belysningsindustrien. PD-PIR2019 er designet med 30 lysdioder (0,2 W). Det rimelige layout gør, at varmen strømmer jævnt og opnår den mest optimerede lyseffektivitet. Og en 6W LED-lampe kan generere ækvivalent lysstyrke sammenlignet med en 40W-modstandstype halogenlampe. Dens levetid er 100 gange længere end almindelige halogenlamper. Det kan arbejde med en menneskelig sensorkontakt, der gør det mere energibesparende og sikkert med lyset tænder når man kommer ind og slukker når man slukker. LED-lamper er en ideel erstatning som en energibesparende lyskilde.


SPECIFIKATIONER

Strømkilde: 220-240V / AC
Effektfrekvens: 50Hz
Nominel belastning: 6W maks.
Registreringsområde: 8 ± 2m (maks.) (24ËšC)
Registreringsvinkel: 120 °
Tidsforsinkelse: min: 7 ± 3 sek
maks: 6 ± 2min (justerbar)
Lysstyring: <10lux ~ 2000lux (justerbar)
Arbejdstemperatur: - 10 ° C ~ + 40 ° C
Arbejdsfugtighed: <95% RF
Sense bevægelseshastighed:> 1,8m ~ 3,5m
(Væginstallation)
LED-mængde: 30PCS
Enkelt LED-effekt: 0,2W
Lysstrøm: 280lm

NAVN PÅ HVER DEL
MONTERINGSDELE


INDUKTIONSOMRÅDESPEKTROGRAM


INSTALLATIONSPROCEDURE

â € ¢ Trin 1 Marker hulpositionen med en blyant, når du har fundet ud af, hvor du vil installere produktet. Fig.1)


Bemærk: Hvis det er en trævæg, er der ingen grund til at bruge plastisk ekspansionsskrue, bare skru skruen fast med skruetrækkeren.
â € ¢ Trin 2 Bor huller på væggene, hvor der er blyantmærke med en elektrisk boremaskine, og få plastisk ekspansionsskruer inde i hullet. (figur 2)
â € ¢ Trin 3 tilslut kablet til lampen gennem kabelindgangsåbningerne. (fig.3)

â € ¢ Trin 4 Hvis det er en trævæg, er der ikke behov for at bruge ekspansionsskrue af plast, bare drej skruen med skruetrækkeren. (figur 4a)
Hvis det ikke er en trævæg, henvises til trin 2. (figur 4b)


â € ¢ Trin 5 fastgør dækslet til lampebasen, der er installeret på væggen. (fig.5)


â € ¢ Trin 6 Åbn dækslet til kontrolpanelet nedad, og indstil kontrolknapperne, og dæk derefter kontrolpanelet opad. (fig.6)Arbejdsbelysningsværdien kan justeres i området fra 10 ~ 2000LUX belysningsværdien er ca. 10LUX, når den drejes mod uret til slutningen, belysningsværdien er ca. 2000LUX, når den drejes med uret til slutningen. Knappen skal drejes mod uret til slutningen, når man foretager gåtest eller justerer detekteringsområdet i løbet af dagen.

Det kan indstilles i intervallet fra 5 sekunder (mod uret til slutningen) til 8 minutter (med uret til slutningen). Timeren tælles igen, når sensoren registrerer et bevægende signal inden slutningen af ​​sidste gang, så vi anbefaler at du kunne bedre indstille tiden til minimum, når du foretager test af detekteringsområdet eller gangtesten.
Bemærk: Sensoren skal vente 1 gang for at arbejde igen, når lyset slukker. Først efter tidens afslutning lyser lyset igen, når signalet registreres.

Bemærk: Tving ikke for meget, når du justerer de tre drejeknapper, da de er samlet direkte på komponenten! Der er en lille begrænsningsenhed i komponenten, som vil blive brudt, hvis du også tvinger, når knappen drejes til enden. Hvis det sker, drejes knapperne 360 ​​° uden at enheden begrænses. Bemærk, at knappernes begrænsede justeringsvinkel er 270 °.


FEJL OG LØSNINGEN

Fejl Fejlårsag Opløsning
Arbejder ikke med lasten Lysbelysning er indstillet forkert, belastningen er brudt Juster indstillingen af ​​lasten
Strømmen er slukket Skift belastning
Der er et kontinuerligt signal i detekteringsområdet Tænd for strømmen
Arbejd hele tiden med lasten Sensoren er ikke installeret korrekt Kontroller indstillingerne for detektionsområdet
Når der ikke er et bevægeligt signal, skal du arbejde med belastningen Sensorer kunne ikke pakke godt, fordi de ikke kan registrere signal pålideligt Geninstaller yderbeklædningen
Bevægelsessignal detekteres af sensoren (bevægelse bag væggen, bevægelse af små genstande osv.) Kontroller indstillingerne for detektionsområdet
Når der er et bevægelsessignal, skal du arbejde med belastningen Den bevægelige krop er for hurtig, eller detektionsområdet er for lille Kontroller indstillingerne for detektionsområdetBekræft venligst med præfessionel installation.
Afbryd strømforsyningen inden installation og fjernelse. Sørg for, at du har afbrudt strømmen af ​​sikkerhedsmæssige årsager.
Forkert drift forårsagede tab, producenten påtager sig intet ansvar.


 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor Lamp
 • LED Wall Infrared Sensor LampHot Tags: LED væg infrarød sensor lampe, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

antisemitisme produkter