Mikrobølgeovn induktionslampe

Mikrobølgeovn induktionslampe er en kombination af mikrobølgesensor og lampe, som kan konvertere almindelig lampe til automatisk induktionssensor.

Mikrobølgeovn induktionslampe er baseret på princippet om Doppler transmission og modtagelse kombineret med automatisk detekteringsteknologi af lampen. Med andre ord modtager sensoren ekkoet af det reflekterede objekt på samme tid, udsender den elektromagnetiske bølge. Hvis der ikke er nogen bevægelige objekter detekteret i zoologisk have forbliver det modtagende ekko stabilt uden nogen aktivering. Lampen er inaktiv. "Der er induktion, hvor der er mennesker", som er grundlaget for, at aktivitetssensoren bliver en intelligent lysafbryder. PDLux's højfrekvente sensorer kan mærke enhver bevægelse med et bestemt volumen uden at blive påvirket eller begrænset af ændringer i omgivelsestemperatur og retning af det bevægelige objekt. Når sensoren udsender et elektromagnetisk signal og hurtigt opfanger ekkoet, registrerer den elektroniske enhed aktivitet baseret på typen af ekko og aktiverer den tilsluttede lysarmatur, når det er nødvendigt.

Mikrobølgeovn induktionslampe kan trænge igennem glas, plastik og tyndere vægge, og PDLux mikrobølgesensorer fungerer på tre højfrekvente elektromagnetiske bølger, inklusive 5,8 GHz - € 10,525GHz og 24,125 GHz .. Den realiserer den perfekte kombination af sensor og lampe og sikrer at lampens udseende ikke vil ændre sig ..

Derudover er højfrekvenssensorens udgangseffekt kun 0,3 mW, hvilket er 1/1000 af effekten af ​​de miljøvenlige telefoner, der findes på markedet i dag. Som et resultat er PDLUXs produkter meget miljøvenlige.Mikrobølgeovn induktionslampe fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet Mikrobølgeovn induktionslampe i Kina. Vi leverer ældre Mikrobølgeovn induktionslampe til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.