Mikrobølge bevægelsessensor

Mikrobølgeovn bevægelsessensor bruger hovedsageligt doppler-effektprincippet, uafhængig forskning og udvikling af plan antenne lanceringsmodtagekredsløb, elektromagnetisk miljø omkring intelligent detektion, justerer automatisk arbejdets status, det indbyggede integrerede filterkredsløb, som effektivt kan undertrykke højordens harmoniske og anden rod interferens, høj følsomhed, stærk pålidelighed, energibesparelse, sikker og praktisk, smart er en ny type praktiske energibesparende produkter.

Mikrobølgeovns bevægelsessensor kan trænge igennem en del af induktionen af ​​ikke-metalliske genstande, især velegnet til skjult installation inde i lampen; Så applikationen er mere omfattende kombineret med mikrostrømforbrug, følsom induktion, bredt anvendelsesområde.

Mikrobølgeovns bevægelsessensor kan matches med alle slags almindelige lamper og lanterner for at gøre det til en mikrobølgeinduktionslampe.

Mikrobølge bevægelsessensor fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet Mikrobølge bevægelsessensor i Kina. Vi leverer ældre Mikrobølge bevægelsessensor til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.