Mikrobølgesensormodulserie

Mikrobølgeovnsensormodulserien (også kendt som radar-, RF- eller Doppler-sensorer) kan registrere gang, løb eller gennemsøgning af menneskelige mål i udendørs miljøer. PDLUX har også udviklet fleksible, pålidelige mikrobølgeforbindelser og transceivere til beskyttelse af åbne områder, porte eller indgange. som tag- eller væganvendelser.

Mikrobølgesensormodulserien opretter et elektromagnetisk (RF) felt mellem senderen og modtageren, hvilket skaber et usynligt område til detektering af lydstyrke. Når en ubuden gæst kommer ind i detektionsområdet, registreres ændringer i dette felt, og der opstår en alarm.

Mikrobølgesensormodulserien er nem at installere, har høj detektions sandsynlighed, lav støjalarm og giver beskyttelse mod regn, tåge, vind, støv, sne og ekstreme temperaturer. De fleste sensorer fungerer i K-båndet, hvilket maksimerer detekteringsydelsen og minimerer interferens fra eksterne radarkilder.

Mikrobølgesensormodulserie fremstillet i Kina kan købes til en lav pris eller en billig pris fra Pdlux. Det er en professionel producent og leverandør af høj kvalitet Mikrobølgesensormodulserie i Kina. Vi leverer ældre Mikrobølgesensormodulserie til kunder over hele verden hvert år, og vi fremstiller vores egen fabrik. Du har muligvis brug for nogle tilpassede tjenester for at imødekomme de faktiske behov i din region, eller hvis du vil have engros vores produkter, kan du give os en besked via kontaktoplysningerne på websiden.