Sammenligning af fordele og ulemper ved mikrobølgesensorbelysningssensor og infrarød sensor.

- 2021-01-18-

Sensorkontakt: Find ud af, om objektets position er ændret ved at registrere objektets bevægelse eller lyden og lyset, der udsendes af objektet, og bestem derefter, om sensorkontakten til det elektriske udstyr, der er forbundet med det, skal startes.

I øjeblikket er der mange typer sensorafbrydere, såsom stemmeaktiveret switch, infrarød switch og mikrobølgesensor switch.

Mikroovninduktorkontakt er en detektor til bevægelse, der er designet ud fra princippet om dopplereffekt. Den registrerer, om objektets position bevæger sig på en kontaktløs måde, og genererer derefter den tilsvarende switchoperation. Produktet har en stærk anti-RF-interferensevne, kan installeres i en vis tykkelse af plast-glas-træ og anden ikke-metalskal og har ingen indflydelse på dets detekteringsfunktionsteknologi, kan være meget praktisk at bruge i udstyrskontrol , miljømæssig hjælpelyskilde kontrol underjordisk parkering tunnel belysning og andre felter.

Kort sagt er stemmestyringskontakten at hente lydsignalet med en mikrofon og derefter trykke på relæet eller tyristoren efter forstærkning og derefter lyse op. Derefter, efter forsinkelseskredsløbet, slukkes lyset efter et bestemt tidsrum og tilføjer også vurderingen af ​​det omgivende lys til nogle lydstyrede afbrydere og bliver således de lydoptisk styrbare afbrydere.

Infrarød sensorafbryder: Når varmekildens position ændres, tænder sensorafbryderen det tilsvarende elektriske udstyr. For eksempel skal den infrarøde sensorafbryder på pæren, der anvendes til menneskelig kropssensor, være udstyret med Fresnel-linse. Når den menneskelige krop bevæger sig, vil Fresnel-linsen få sensormængden til at svinge eller flimre, så den kan registrere menneskelig bevægelse og fornemme den menneskelige krop. Temperatur svarende til den infrarøde afbryder.

På nuværende tidspunkt har stemmestyringskontakt og infrarød switch en lang række mangler.

Stemmestyringskontakter: skal producere en vis mængde lyd, som kan påvirke andre beboere og er modtagelige for interferens fra eksterne lyde. Det går normalt ned, har en kort levetid og er fyldt med begrænsede produkter.

Infrarød switch: infrarød sonde skal holdes ren i lang tid, kan ikke skjules installation, lav følsomhed i mange miljøer såsom lufttemperatur, lys og kontrolområde er lille.

Ovenstående to kontakter er ikke egnede til underjordiske parkeringspladser og pålidelige udendørs applikationer på grund af defekter i deres princip.

Opfindelsen overvinder ulemperne ved de to kontakter og har fordelene ved høj følsomhed, stort kontrolområde, stærk anti-interferensevne, bredt anvendelsesområde og lang produktlevetid osv. Det kan også installeres i lampeskærmen og direkte kontrollere lampe; Installeret på lampeskærmen, så installationen af ​​gangbelysningen er mere praktisk. Pålideligt brugt i korridorer, elevatorer, toiletter, underjordiske parkeringspladser og udendørs steder.

Kan bruge mikrobølgesensorafbryder, stemmestyring og infrarød switch kan ikke fungere pålideligt:

Lysstyring af store åbne parkeringspladser og underjordiske parkeringspladser i supermarkeder;

Belysningssensorkontrol til underjordisk parkeringsplads

Automatisk ATM-optagelsessystem

Indendørs og udendørs sikkerhedsbeskyttelsessystem, sikkerhedsadvarsel på stedet og andre steder

Husholdningsbelysning til hjemmet, køkkenventilation og udstødningskontrol

Når magnetventilen styres, kan den bruges til automatisk at skylle toilettet

Automatisk dørsensorkontrolkontrol til store indkøbscentre og andre butikker i banker

Ethvert andet sted, hvor objektets bevægelse skal overvåges