Princip for mikrobølgeovn-induktionskontakt _ Ledningsdiagram for mikrobølgeovn-induktionskontakt

- 2021-01-18-

Princippet om mikrobølgeinduktion

Mikrobølgeovn-induktionskontakt er en detektor til bevægelse baseret på princippet om dopplereffekt. Den registrerer, om objektets position har bevæget sig berøringsfrit, og genererer derefter den tilsvarende koblingsoperation. Produktet har god radiofrekvens interferens evne, ikke påvirket af temperatur, fugtighed, lys, luft, støv osv., Kan installeres i en vis tykkelse af plast, glas, træ og anden ikke-metallisk skal inde, men har ingen effekt på dets detekteringsfunktionsteknologi kan være meget bekvem kontrol af applikationsudstyr, miljømæssig hjælpelyskontrol, underjordisk parkering, kanal, belysning og andre felter.

Mikrobølgeovn-induktionskontakt, hovedsageligt ved hjælp af doppler-effektprincippet, uafhængig forskning og udvikling af plan antenne-lanceringsmodtagekredsløb, elektromagnetisk miljø omkring intelligent detektion, justerer automatisk arbejdsstatus, det indbyggede integrerede filterkredsløb, som effektivt kan undertrykke højordens harmoniske og anden rod interferens, høj følsomhed, stærk pålidelighed, energibesparelse, sikker og praktisk, smart er en ny type praktiske energibesparende produkter. Mikrobølgeovn-induktionskontakt kan trænge ind i en del af den ikke-metalliske induktion, især til skjult installation inde i lampen; Så applikationen er mere omfattende kombineret med mikroeffektforbrug, følsom induktion, bredt anvendelsesområde. Det kan matches med alle slags almindelige lamper og lanterner for at gøre det til en mikrobølgeovninduktionslampe.


Ledningsdiagram for mikrobølgeinduktionsafbryder


Ledningsdiagram for mikrobølgeinduktionsafbryder is as follows:Funktion af mikrobølgeinduktionskontakt


1. følsom: identificer nøjagtigt bevægelsen af ​​organismer og ikke-organismer, så handlingsfejlen satses på et minimum.


2. stærk anti-interferens: lille indflydelse af eksterne naturlige faktorer, stabil og pålidelig ydeevne.

3. sikker og praktisk: produktets interne brug af nul til og fra-teknologi, ingen kontaktafbrydere, ingen gnister, ingen interferens med andre elektriske apparater, dets eget strømforbrug er lille, dets levetid er lang og kan forlænge levetiden for belastningen.

4. Automatisk lysmåling: Identificer automatisk styrken af ​​det omgivende lys og nå indstillingen for belysningskrav, og når nogen lyser, ellers ikke lys.

5. Automatisk induktion: lyset tændes automatisk efter induktionen, og lyset slukkes, når lyset er tændt, og lyset slukkes, når lyset er tændt, og lyset slukkes, når lyset er tændt, og lyset slukkes, når lyset er tændt. Det er sikkert og strømbesparende, og det forstyrres ikke af eksterne faktorer som lyd og materiale.

6.automatisk tilfældig forsinkelse: når personen i induktionsområdet er aktiv, er kontakten altid tændt, indtil personen forlod efter den automatiske lukning.

7. lav kan også arbejde normalt, ingen strobe.