Princippet om infrarød sensorlampe

- 2021-06-25-

Hvad er eninfrarød sensor lys? Dette er en ny generation af belysningsarmaturer, vi vil se i nogle døråbninger, gangbroer eller foran kabinen. Når nogen går forbi eller nærmer sig, tændes belysningsarmaturerne efter en forsinkelse. Derefter slukkes belysningen igen. Dette er anvendelsen afinfrarød sensor lys.Så hvad er arbejdsprincippet forinfrarød sensorlampe?

Når en person kommer ind i sensorområdet, er en del af menneskekroppen i den infrarøde region af den infrarøde sensor, og det infrarøde emissionsrør udsender infrarøde stråler. På grund af okklusion og refleksion af den menneskelige krop vil den blive reflekteret til de infrarøde stråler. Signalet behandles af mikrocomputeren i det integrerede kredsløb. Send til puls-magnetventilen. Efter modtagelse af signalet åbner magnetventilen spolen i henhold til den angivne instruktion til at kontrollere hovedvandsudledningen. Når menneskekroppen forlader det infrarøde sensorområde, modtager magnetventilen ikke signalet, og magnetventilens spole nulstilles af den interne fjeder for at kontrollere det lukkende vand.
Så længe den menneskelige krop ikke forlader sensorområdet, vil kontakten fortsat være tændt. Når menneskekroppen er gået, slukkes belastningen automatisk efter en forsinkelse. Lysene er tændt, når folk ankommer, og lysene er slukket, når folk rejser.