Fordele ved infrarød sensorlys

- 2021-06-25-

Fordelene vedinfrarød induktionslampeer indlysende. Så længe personen er i induktionsområdet, kan kontakten holdes tændt kontinuerligt. Når personen forlader, slukkes den med en forsinkelse. Funktionen er meget brugervenlig og sikker og energibesparende.
Derudover er det forskelligt fra stemmeaktiveret eller andet induktionslys. Det kræver ikke lyd for at undgå problemer med stemmeaktiveret støj, og fordi det er en switch, der registrerer varmen fra menneskekroppen, undgår det tab af ineffektiv kraft.
Hertil kommer, atinfrarød sensorlampesonden selv udsender ikke nogen form for stråling, og der er ikke noget strålingsproblem.

Ulemper vedinfrarøde sensorlamper

1. Det er modtageligt for interferens fra forskellige varmekilder.
2. Når den omgivende temperatur er tæt på den menneskelige krops fald, vil detektionen og følsomheden falde markant, og nogle gange vil der være kortvarige fejl.
3. Induktionseffekten forstyrres også af radiofrekvensstråling.
4. Passiv infrarød penetration er relativt dårlig. Når den infrarøde stråling fra menneskekroppen er blokeret af andre genstande, er det ikke let at blive modtaget af sonden, og nogle gange kan den ikke registreres.