Fjerninfrarød sensor

Fjerninfrarød sensor

PDLUX PD-MV1008
Fjerninfrarød sensor er en bevægelsessensor, hvis detektionsområde er 360 °, og den anvender mikrobølgesensoren (arbejdsfrekvensen er 5,8G Hz, transmissionseffekt: <0,2mW) sammen med PIR-sensoren, fire arbejdstilstande kan vælges ved at trykke på knappen hvilket er mere stabil og sikrere ydeevne. Den kan bruges, hvor omgivelsestemperaturen er ca. -10â „ƒ ~ 40â„ ƒ.

Produktdetaljer

Instruktion for PIR-sensor og mikrobølgesensor

PD-MV1008
Fjerninfrarød sensor er en bevægelsessensor, hvis detektionsområde er 360 °, og den anvender mikrobølgesensoren (arbejdsfrekvensen er 5,8G Hz, transmissionseffekt: <0,2mW) sammen med PIR-sensoren, fire arbejdstilstande kan vælges ved at trykke på knappen hvilket er mere stabil og sikrere ydeevne. Den kan bruges, hvor omgivelsestemperaturen er ca. -10â „ƒ ~ 40â„ ƒ. Fjerninfrarød sensor har høj syltetøjssikker evne og præcis detektion, fjerninfrarød sensor anvendes bredt med lamper, sikkerhedssystemer osv.


specifikationer

Strømkilde: 100-240VAC

Effektfrekvens: 50 / 60Hz

HF-system: 5,8 GHz CW-radarISM-bånd

Nominel belastning:

1800W maks. (240VAC glødelampe cosÏ † = 1)

500W maks. (240VAC fluorescerende cosÏ † = 0,5)

900W maks. (100VAC glødelampe cosÏ † = 1)

240W Maks. (100VAC Fluorescerende cosÏ † = 0,5)

Installationshøjde: 2,5 ~ 3,5 m (Loftinstallation)

Transmissionseffekt: <0,2 mW
Standbyeffekt: <0,5 W.
Registreringsvinkel: 360 °
Registreringsområde: 2m-15m (justerbar)
Tidsindstilling: 6sec-20min (justerbar)
Lysstyring: 2-2000LUX (justerbar)
Registreringsbevægelseshastighed: 0,6-1,5m / s
PIR Arbejdstemperatur: -10 ~ + 40â „ƒ
HF Arbejdstemperatur: -10 ~ + 70â „ƒ


SensoroplysningerTidsindstilling
Lyset kan indstilles til at forblive tændt i en periode mellem ca. 10 sek. (Drej helt mod uret) og maksimalt 20 minutter (drej helt med uret). Enhver bevægelse, der registreres inden dette tidsrum, starter timeren igen. Det anbefales at vælge den korteste tid til justering af detektionszonen og til udførelse af gangtesten.


BEMÆRK: efter at lyset er slukket, tager det ca. 1 sek. Før det er i stand til at begynde at detektere bevægelse igen. Lyset tændes kun som reaktion på bevægelse, når denne periode er gået.


Indstilling af detekteringsområde (følsomhed)
Registreringsområde er det udtryk, der bruges til at beskrive radierne af den mere eller mindre cirkulære detektionszone, der produceres på jorden efter montering af sensorlyset i en højde på 2,5 m, drej rækkevidden helt mod uret for at vælge minimum rækkevidde (ca. 2 m radier) og helt med uret for at vælge maksimal rækkevidde (ca. 15 m radier).


BEMÆRK: Ovenstående detektionsafstand opnås i tilfælde af en person, der er mellem 1,6 m ~ 1,7 m høj med midterfigur og bevæger sig med en hastighed på 0,6 ~ 1,5 m / sek. hvis personens statur, figur og hastighed ændres, vil detektionsafstanden også ændre sig.


Indstilling af lysstyring
Den valgte lysresponsgrænse kan være uendeligt fra ca. 2-2000lux. Drej den helt mod uret for at vælge skumring til daggry ved ca. 2 lux. Drej det helt med uret for at vælge dagslysdrift ved ca. 2000lux. Knappen skal drejes helt med uret, når detekteringszonen justeres og gangtesten udføres i dagslys.


Bemærk: Du bedes ikke justere de tre funktionelle knapper til overskydende. Det skyldes, at de tre funktionelle knapper blev tilsluttet komponenterne direkte, der er en lille prop i hver af de tre komponenter, når du justerer knapperne fra start til slut, vil den for store drejning beskadige proppen og føre til 360 ° non-stop drej rundt. Grænsen for justerbar rækkevidde er 270 °, vær opmærksom på dette.PIR & Micrwoave sensor funktion vælger
Valg med knappen:
â € ¢ Tryk på knappen en gang efter cyklus, kan vælge mikrobølgesensortilstand, pir senosr-tilstand, mikrobølgesensor og pir-sensortilstand mikrobølgesensor eller pir-sensortilstand igen.
â € ¢ Valg af mikrobølgesensortilstand, tryk på knappen en efter en efter den grønne LED-indikator lyser ca. 5 sekunder, og derefter produktet i mikrobølgeovnsensortilstand.
â € ¢ Når du vælger pir-sensortilstand, skal du trykke på knappen en efter en efter den røde LED-indikator lyser ca. 5 sekunder, hvorefter produktet er i pir-sensortilstand.
â € ¢ Valg af mikrobølgesensor & pir-sensor to funktionsfunktioner sammen, tryk på knappen en efter en efter den grønne led, og den røde led-indikator blinker 5 gange efter tur og derefter produktet ind i mikrobølgesensoren & pir-sensoren to funktioner sammen tilstand arbejdstilstand.
â € ¢ Valg af mikrobølgesensor eller pir-sensor to funktionsmuligheder i begge tilstande, tryk på knappen en efter en efter den grønne LED og den røde LED-indikator lyser samtidigt og blinker 5 gange, så produktet ind i mikrobølgesensoren eller pir-sensoren to funktioner i begge tilstands tilstand.


OPMÆRKSOMHED:
Når du bruger Remote Infrared Sensor, skal du justere følsomheden til en passende position, du har brug for, og juster ikke følsomheden til maksimum, for at undgå, at produktet ikke fungerer normalt forårsaget af forkert bevægelse. Da følsomheden er for høj, kan du let registrere den forkerte bevægelse. ved at blæse blade & gardiner, små dyr og forkert bevægelse ved forstyrrelser fra elnet og elektrisk udstyr. Alle dem, der fører produktet fungerer ikke normalt!
Hvis den eksterne infrarøde sensor ikke fungerer normalt, skal du prøve at sænke følsomheden korrekt og derefter teste den.


Til lejligheder
Kan bruges meget i hjemmet \ marked \ kontorbygning \ fabrik \ hotel \ institution osv.â € Når du bruger det i forskellige miljøer, skal du ikke justere følsomheden til den højeste.
Fordi det let kan føre til funktionsfejl.
â € Bekræft venligst med præfessionel installation.
â— Afbryd strømforsyningen inden installation og fjernelse.
â— Sørg for, at du har afbrudt strømmen af ​​sikkerhedsmæssige årsager.

1. At blive installeret i det gyngende objekt vil føre til misoperation.
2.Rystetæppet, der blæses af vind, vil føre til misoperation, vælg det passende installerede sted.
3. At blive installeret på det sted, hvor trafikken er optaget, vil føre til fejlfunktion.
4.Det vil føre til misoperation, når der er gnister produceret af noget udstyr i nærheden.
Detektionsafstanden kan formere sig for refleksionen på mikrobølgeovnens elektromagnetiske felt af metal- eller glasmaterialerne. Sænk følsomheden for at nå den passende detektionsafstand. Drej aldrig SENS-knappen til den maksimale værdi for at undgå fejlregistrering. Også det omgivende miljø vil føre til fejlhandling, f.eks. de biler der passerer eller de vandrende genstande forårsaget af vinden. Produkter skal installeres mere end 4 meter fra hinanden, ellers vil interferensen mellem dem forårsage fejlhandling.

Korrekt brug af trimningspotentiometer: trimningspotentiometeret bruges til at justere den tid, som sensorbelastningen tænder, når den registrerer nogen bevægelse og slukker automatisk. Brugeren kan justere lystiden efter forskellige behov. For at udføre energibesparelsen effektivt foreslår vi, at vi automatisk reducerer lukningstiden. Derudover på grund af belastningens kontinuerlige sensorfunktion: Simpelthen: Timeren fornyes tid, så belastningen har en induktion. Belastningen holder åben, når den er registreret inden for detektionsområdet.

Vi er forpligtet til at fremme produktkvaliteten og pålideligheden, men alle elektroniske komponenter har visse sandsynligheder for at blive ineffektive, hvilket vil medføre nogle problemer. Når vi designer, har vi været opmærksomme på overflødige designs og vedtaget sikkerhedskvote for at undgå problemer.


  • Remote Infrared SensorHot Tags: Fjerninfrarød sensor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

antisemitisme produkter