Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer

Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer

PDLUX PD-MV1027-Z
Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer er primært til justering af forsinkelsestiden fra det øjeblik signalet detekteres og lyser automatisk til lyset slukker automatisk. Du kan definere forsinkelsestiden til dit praktiske behov. Men du må hellere sænke forsinkelsestiden af ​​hensyn til energibesparelse, da mikrobølgesensoren har funktionen til kontinuerlig registrering, det vil sige, at enhver bevægelse, der detekteres, før forsinkelsestiden forløber, genstarter timeren, og lyset fortsætter kun hvis der er mennesker i detektionsområdet.

Produktdetaljer

Mikrobølgesensor PD-MV1027-Z Instruktion
Produktstørrelse

specifikationer

Strømkilde: 220-240VAC, 50Hz / 60Hz
HF-system: 5,8 GHz CW elektrisk bølge, ISM-bånd
Nominel belastning: 1200W maks. enhver belastning
Beskyttelsesniveau: IP20, klasse II
Transmissionseffekt: <0,2 mW
Registreringsvinkel: 360 °
Registreringsområde: 2m-4m-6m-8m (radius.) (Justerbar)
Tidsindstilling: 8sek-1min-6min-12min-20min, (justerbar)
Lysstyring: 10LUX-50LUX-150LUX-> 2000LUX, (justerbar)
Installation sidde: indendørs, loftmontering
Arbejdstemperatur: -15 ° C ~ + 70 ° C


Resumé

Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer er en hi-præcision digital mikrobølgesensor, hvis detektionsområde er 360 ° og arbejdsfrekvens er 5,8 GHz. Det er baseret på doppler-princippet, der integrerer udsendelse og modtagelse. Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer, der anvender MCU (Micro Control Unit), der i høj grad øger dens præcision og mindsker dens fejlrate. Hvis det er sart i udseende og kompakt i strukturen. Den kan tilsluttes uafhængigt af lasten eller let installeres inde i belysningen med lampeskærm af glas eller plast. Det anvendes bredt i gangen, vaskerummet, elevatoren, husstanden eller andre offentlige områder for sikkerhedsbeskyttelse eller energibesparelse. Det gælder for flere tekniske patenter og er det perfekte valg til din intelligente livsstil.


Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer bruger MCU'en til nøjagtigt at beregne kontaktoplysningerne og styrer nøjagtigt det relæ, der skal tændes ved sinusbølgens nulpunkt, så hver belastning tændes. Ved sinusbølgens nulpunkt undgås startstrømsproblemet forårsaget af den konventionelle styringstilstand, når sinusbølges højspænding er tændt, især det store strømskadesrelæ genereret af kondensatoren med stor kapacitet under påvirkning af På grund af diversificeringen af ​​nuværende elektriske belastninger, især LED-lamper, energibesparende lamper og lysstofrør, har alle kondensatorer med forskellige kapacitanser. Dette er en katastrofe for relæer.

Nogle gange kan en 50W LED-lampe generere overspændingsstrømme på 80 til 120A. Det almindelige relæ 10A kan kun modstå 3 gange indgangsstrømmen, og det er sandsynligt, at relæet går i stykker om et par dage eller flere gange. Dette er grunden til, at den konventionelle sensor på markedet har en kort levetid og en lille belastningsstrøm.


For at overvinde dette problem vedtager dette produkt avanceret digital præcisionsberegning for at tænde for belastningen, når sinusbølgen er på nul potentiale, hvilket løser belastningens overspændingsstrømsproblem, hvilket i høj grad forbedrer belastningskapaciteten og forlænger produktets levetid. Den nyeste kontrolmetode til masseproduktionssensorteknologi kan nemt kontrollere enhver belastning. Det er et mellemstort og avanceret produkt. Selvom omkostningerne øges sammenlignet med den konventionelle version, øges produktets pålidelighed og levetid kraftigt. Dette produkt er lig med at vælge ro i sindet og vælge sikkerhed.


Sensoroplysninger


Indstillingsmåde: DIP-switch


Indstilling af detekteringsområde (følsomhed) S1 S2
Registreringsområde er det udtryk, der bruges til at beskrive radierne af den omtrent cirkelstøbning på jorden, når den installeres i højden på 3 m. For at indstille omskifteren til ON er "Tâ € ˜ï¼Œto OFF er" 0.


Bemærk: Når du bruger dette produkt, skal du justere følsomheden (detektionsområde) til en passende værdi, men det maksimale for at undgå den unormale reaktion forårsaget af let detektering af den forkerte bevægelse af de blæserende blade & gardiner, små dyr eller forstyrrelser fra magten gitter og elektrisk udstyr. Alt det ovennævnte vil føre til fejlreaktionen. Når produktet ikke fungerer normalt, skal du prøve at sænke følsomheden korrekt og derefter teste det. Menneskelig bevægelse vil forårsage sensorinduktion, så når du er under funktionstesten, skal du forlade induktionsområdet og ikke bevæge dig for at forhindre sensoren i at arbejde kontinuerligt.


Tidsindstilling S3 S4 S5

Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer kan defineres fra 8 sekunder til 20 minutter. Enhver bevægelse, der registreres inden dette tidsrum, starter timeren igen. Det anbefales at vælge den korteste tid til justering af detekteringsområdet og til udførelse af gangtesten. At indstille kontakten til ON er UV \ til OFF er "0â €. Læs gennem højre vist den tilsvarende tabel over switchpositionen til forsinkelsestiden.


Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer er primært til justering af forsinkelsestiden fra det øjeblik signalet detekteres og lyser automatisk til lyset slukker automatisk. Du kan definere forsinkelsestiden til dit praktiske behov. Men du må hellere sænke forsinkelsestiden af ​​hensyn til energibesparelse, da mikrobølgesensoren har funktionen til kontinuerlig registrering, det vil sige, at enhver bevægelse, der detekteres, før forsinkelsestiden forløber, genstarter timeren, og lyset fortsætter kun hvis der er mennesker i detektionsområdet.


Indstilling af lysstyring S6 S7 S8

Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer kan defineres i området fra 10 ~> 2000 LUX. At indstille kontakten til ON er UV \ til OFF er "0â €. Læs gennem højre vist den tilsvarende tabel for switchposition til lysstyringsværdien.
Funktioner

1.Non-stråling skade: dens sendereffekt er lavere end 0,2mW, hvilket ikke skader menneskekroppen.

2. stærk anti-interferens evne, kan arbejde i temperaturområdet fra -15 ° C - + 70C.

3.Frekvensen er konstant, og frekvensdriften vil ikke forekomme i frekvensområdet.


Ansøgninger

Mikrobølgeovn kan trænge igennem glasset, plastik og træ, således at mikrobølgesensoren kan installeres inde i skyggen af ​​en vis tykkelse af glas, plast eller træ. For eksempel kan applikationen i belysning, kun hvis der oprettes forbindelse som vist nedenfor, du ændre de almindelige belysninger til autofølende lys.


Anvendelsen inden i belysningen er en af ​​flere praktiske anvendelser. Du kan også installere en eller flere inde i loftet eller gulvet for at kontrollere hele passagen. Venlig påmindelse: Når du installerer to eller flere mikrobølger sammen, skal du holde 4 meter fra hinanden, ellers vil interferensen mellem dem føre til fejlreaktion.


Fejl Fejlårsag Opløsning
Belastningen fungerer ikke. Lysbelysning er indstillet forkert. Juster indstillingen af ​​lasten.
Lasten er brudt. Skift belastning.
Strømmen er slukket. Tænd for strømmen.
Belastningen fungerer hele tiden. Der er et kontinuerligt signal i detekteringsområdet. Kontroller indstillingerne for detektionsområdet.
Belastningen fungerer, når der ikke registreres noget bevægelsessignal. Lampen er ikke installeret godt, så sensoren ikke registrerer pålidelige signaler. Juster installationsstedet igen.
Bevægelsessignal detekteres af sensoren (bevægelse bag væggen, bevægelse af små genstande osv.) Kontroller indstillingerne for detektionsområdet.
Belastningen fungerer ikke, når der registreres bevægelsessignal. Bevægelseshastigheden er for hurtig, eller det definerede detektionsområde er for lille. Kontroller indstillingerne for detektionsområdet.1ã € At blive installeret på det gyngende objekt vil føre til fejlreaktion.
2ã € Rystetæppet blæst af vind vil føre til fejlreaktion. Vælg det passende sted at installere.
3ã € At blive installeret, hvor trafikken er optaget, vil føre til fejlreaktion.
4ã € Gnister produceret af noget udstyr i nærheden vil føre til fejlreaktion.


â - Bekræft venligst med præfessionel installation.
â— Af sikkerhedshensyn skal du afbryde strømmen inden installation og fjernelse.
â— Eventuelle tab forårsaget af forkert betjening påtager sig ikke producenten noget ansvar.

Hot Tags: Væg 180 ° registrerer mikrobølgesensorer, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

antisemitisme produkter