Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor

Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor

PDLUX PD-MV1005-Z
Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor er en bevægelig genstandssensor, der kan registrere rækkevidde på 360 °, og hvis arbejdsfrekvensen er 5.8G.Fordelen ved dette produkt er stabil arbejdstilstand (stabil arbejdstemperatur: -15 ° C ~ + 70 ° C), PD-MV1005-Z vedtager en mikrobølgesensor (højfrekvent output <0,2 mW), så den er sikker og fungerer bedre end infrarød sensor.

Produktdetaljer

Mikrobølgesensor PD-MV1005-Z instruktionBrug af felt og introduktion

Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor er en bevægelig genstandssensor, der kan registrere rækkevidde på 360 °, og hvis arbejdsfrekvensen er 5.8G.Fordelen ved dette produkt er stabil arbejdstilstand (stabil arbejdstemperatur: -15 ° C ~ + 70 ° C), PD-MV1005-Z vedtager en mikrobølgesensor (højfrekvent output <0,2 mW), så den er sikker og fungerer bedre end infrarød sensor.


Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor bruger MCU til nøjagtigt at beregne switchinformationen og styrer nøjagtigt det relæ, der skal tændes ved nulpunktet i sinusbølgen, så hver belastning er tændt. Ved sinusbølgens nulpunkt undgås startstrømsproblemet forårsaget af den konventionelle styringstilstand, når sinusbølges højspænding er tændt, især det store strømskadesrelæ genereret af kondensatoren med stor kapacitet under påvirkning af På grund af diversificeringen af ​​nuværende elektriske belastninger, især LED-lamper, energibesparende lamper og lysstofrør, har alle kondensatorer med forskellige kapacitanser. Dette er en katastrofe for relæer. Nogle gange kan en 50W LED-lampe generere overspændingsstrømme på 80 til 120A. Det almindelige relæ 10A kan kun modstå 3 gange indgangsstrømmen, og det er sandsynligt, at relæet går i stykker om et par dage eller flere gange. Dette er grunden til, at den konventionelle sensor på markedet har en kort levetid og en lille belastningsstrøm.


For at overvinde dette problem vedtager dette produkt avanceret digital præcisionsberegning for at tænde for belastningen, når sinusbølgen er på nul potentiale, hvilket løser belastningens overspændingsstrømsproblem, hvilket i høj grad forbedrer belastningskapaciteten og forlænger produktets levetid. Den nyeste kontrolmetode til masseproduktionssensorteknologi kan nemt kontrollere enhver belastning. Det er et mellemstort og avanceret produkt. Selvom omkostningerne øges sammenlignet med den konventionelle version, øges produktets pålidelighed og levetid kraftigt. Dette produkt er lig med at vælge ro i sindet og vælge sikkerhed.


Bemærk, at denne sensors højfrekvente output er <0,2 mW - det er kun en 5000. del af transmissionens effekt fra en mobiltelefon eller output fra en mikrobølgeovn.specifikationer

Strømkilde: 220-240VAC 50 / 60Hz

Transmissionseffekt: <0,2 mW
Nominel belastning: 1200W. enhver belastning
Installation sidde: indendørs, loftmontering
Registreringsvinkel: 360 °

Registreringsområde (22 ° C): 2-10m (radius.) (Justerbar)

Tidsindstilling: 8 sek til 12 min ((justerbar) Lysstyring: 2 ~ 2000LUX (justerbar)

Arbejdstemperatur: -15 ° C- + 70 ° C
HF-system: 5,8 GHz CW Elektrisk bølge, ISM-bånd


Sensoroplysninger

Det kan installeres inde i produktet, der er lavet af glas og plast, fordi disse materialer ikke påvirker mikrobølgeovnen. Opret forbindelse
Brugt i loftsbelysningZero Crossing Technology Mikrobølgesensor kan bruges i flere felter end ovenstående eksempler.
Du kan også installere en PD-MV1005-Z i loftet direkte for at styre en gang. Der er ikke noget problem.Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor venter trofast på dig. Det tænder automatisk lyset, når du passerer forbi, og slukker automatisk for lyset, når du slukker. Du kan indstille forsinkelsestiden for at lukke dine behov. For eksempel kan du justere TIME-knappen for at vælge forsinkelsestiden 12min, når du tror, ​​du kommer tilbage om 10 minutter. TIME-knappen er som følger (Hold dig væk fra detekteringszonen efter justering af testtiden, eller at detektionstiden vil være unøjagtig, når et bevægeligt objekt detekteres igen af ​​produktet).


Hvis du vil have PD-MV1005-Z til at registrere en lille zone, kan du bare justere sensorknappen SENS til det område, du har brug for (Du skal muligvis justere nogle gange, indtil du synes, det er passende). Hvis du vil have, at lyset kan tændes, når omstændighedens luminans er under en eller anden værdi, kan du bare justere knappen LUX (Arbejds luminans-knappen) for at vælge luminansværdien (Det kan være nødvendigt at justere nogle gange, indtil du synes, det er passende).


Indstilling af detekteringsområde (følsomhed)


Detektionsområde er det udtryk, der bruges til at beskrive radierne af den mere eller mindre cirkulære detektionszone, der produceres på jorden efter montering af sensorlyset i en højde på 2,5 m, drej detektionskontrollen helt mod uret for at vælge minimum detektionsområde (ca. 2 m radius) og helt med uret for at vælge det maksimale detektionsområde (ca. 10 m radier).


Bemærk: Ovenstående detektionsområde opnås i tilfælde af en person, der er mellem 1,6m ~ 1,7m høj med midterfigur og bevæger sig med en hastighed på 1,0 ~ 1,5m / sek. hvis personens statur, figur og bevægelige hastighed ændres, ændres detektionsområdet også.


OBS: Når du bruger dette produkt, skal du justere følsomheden til en passende position, du har brug for. Du skal ikke justere følsomheden til maksimum, for at undgå, at produktet ikke fungerer normalt forårsaget af forkert bevægelse. Fordi følsomheden er for høj, kan du let registrere den forkerte bevægelse med vind, der blæser blade og gardiner, små dyr og forkert bevægelse ved interferens fra elnet og elektrisk udstyr. Alle dem, der fører produktet fungerer ikke normalt!
Når produktet ikke fungerer normalt, skal du prøve at sænke følsomheden korrekt og derefter teste det.


Tidsindstilling


Lyset kan indstilles til at forblive tændt i en hvilken som helst periode mellem ca. 8 sek (drej helt mod uret) og maksimalt 12 minutter (drej helt med uret). Enhver bevægelse, der registreres inden dette tidsrum, starter timeren igen. Det anbefales at vælge den korteste tid til justering af detektionszonen og til udførelse af gangtesten.


Bemærk: efter at lyset er slukket, tager det ca. 1 sek., Før den kan begynde at registrere bevægelse igen. Lyset tændes kun som reaktion på bevægelse, når denne periode er gået.


Indstilling af lysstyring


Den valgte lysresponsgrænse kan være uendeligt fra ca. 2-2000lux. Drej den helt mod uret for at vælge skumring til daggry ved ca. 2 lux. Drej det helt med uret for at vælge dagslysdrift ved ca. 2000lux. Knappen skal drejes helt med uret, når detekteringszonen justeres og gangtesten udføres i dagslys.


Bemærk: Du må ikke justere de tre funktionelle knapper til overskydende. Det skyldes, at de tre funktionelle knapper blev forbundet direkte til komponenterne, der er en lille prop i hver af de tre komponenter, når du justerer knapperne fra start til slut, vil den for store drejning beskadige proppen og føre til 360 ° non-stop drej rundt. Justeringsområdet er 270 °, vær opmærksom på dette.1. At blive installeret i det gyngende objekt vil føre til misoperation.
2. Det rystende gardin, der blæses af vind, vil føre til misoperation, vælg det passende installerede sted.
3. At blive installeret på det sted, hvor trafikken er optaget, vil føre til fejlfunktion.
4. Det vil føre til misoperation, når der er gnister produceret af noget udstyr i nærheden.


Fejlfinding

Defekt årsag Afhjælpe
Belastningen fungerer ikke â € ¢ forkert indstilling af lysstyring valgt â € ¢ Juster indstilling
â € ¢ belastning defekt â € ¢ Skift belastning
â € ¢ netafbrydelse â € ¢ Tænd
Belastningen fungerer altid â € ¢ kontinuerlig bevægelse i detektionszonen â € ¢ Kontroller zoneindstilling
Lasten fungerer uden nogen identificerbar bevægelse â € ¢ sensoren er ikke monteret til at detektere bevægelse pålideligt â € ¢ Kabinet monteres sikkert
â € ¢ Bevægelse opstod, men blev ikke identificeret af sensoren (bevægelse bag væggen, bevægelse af en lille genstand i umiddelbar nærhed af lampe osv.) â € ¢ Kontroller zoneindstilling
Belastningen fungerer ikke despite movement â € ¢ Hurtige bevægelser undertrykkes for at minimere funktionsfejl, eller den detekteringszone, du har indstillet, er for lille â € ¢ Kontroller zoneindstilling


Hvis du vil bruge PD-MV1005-Z som en enkelt, kan du også bestille skallen, der er specielt fremstillet til det produkt, der skal installeres i, eller du kan vælge produktet PD-MV1005-Z-A direkte. Beskyttelsesklassen på PD-MV1005-Z-A er IP55, så PD-MV1005-Z-A er bedre end PD-MV1005-Z med den højere vandtætte kvalitet.


Ansøgningssteder (I henhold til kundens behov valgt.)


Hot Tags: Zero Crossing Technology Mikrobølgesensor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset

Send forespørgsel

Relaterede produkter